ODA TV’NİN HABERİNE GÖKSU’DAN TEPKİ!

ODA TV’nin, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu hakkında Esenler’de yer alan sokak isimlerine ”Göksu’nun soy ismini çağrıştıran, “Gök” kelimesinden türetilen sokak isimleri dikkat çekiyor” konulu haberine Başkan Göksu’dan tepki geldi. Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, verdiği örneklerle ODA TV’yi yalanladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, ODA TV’nin haberine şu sözlerle tepki verdi:

GÖKSU; ”Oda TV’deki arkadaşlar oturdular, düşündüler “bugün Tevfik Göksu hakkında nasıl yalan haber yapabiliriz?” dediler ve bu komik habere imza attılar. Arkadaşlar; Sayın Cumhurbaşkanımızın, Bakanlarımızın ve değerli siyasi büyüklerimizin isimlerinin olduğu caddelerimiz 15 Temmuz Mahallemizdedir ve isimler mevcudiyetini korumaktadır. “G” ve “Gök” ile başlayan sokaklarımız ise Havaalanı Mahallemizdedir ve bu sokakların isimleri de daha Esenler ilçe olmadan önce verilmiştir. Benim görevim ise 2009 yılında başlamıştır. Bu haberi hazırlayan sevgili arkadaşlar, oturduğunuz yerden yalan haber yaparken komik duruma düşüyorsunuz! Bu haberinizi yalan haberciliğinize ibret-i alem için kaldırmayın. Unutmadan gerekli adli işlemleri de başlatıyorum, haberiniz olsun. :)”

Göksu kaldırıldığı iddia edilen sokak isimlerini de yine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak ODA TV’yi yaptığı yalan habercilikten dolayı kınadı…

göksu
2x
3x
4x
5x

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir