MİNİKLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Sezon boyunca 1. İlkokullar Arası Akıl ve Zekâ Oyunları Ligi’nde ter döken minikler, düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. 850 öğrencinin yarıştığı liglerde, 120 öğrenci ödül almaya hak kazandı.

Esenler Belediyesi ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Esenler’de bulunan 19 okulda düzenlenen 1.İlkokullar Arası Akıl ve Oyunları Ligi’nin ödül töreni düzenlendi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Zekâ oyunlarına olan ilginin artırılması ve bu oyunların geniş kitlelere yayılması amacıyla hayata geçirilen Akıl ve Zekâ Oyunları Ligi’nde en yüksek başarıyı sağlayarak ligi şampiyon bitiren minikler ise törende ödül ve kupa almaya hak kazandı.

KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER

Projenin koordinatörlüğünü yürüten Mehmet Akif Dumangöz, “Öğrencilerimiz çeşitli kategorilerde yıl boyunca kıyasıya mücadele ettiler. Bugün de ödül törenimiz var. Programımızda yarıştıkları kategorilerde ilk üçe giren ve başarı elde eden öğrencilerimiz ödüllendirildi. Çok verimli bir süreç yaşadık” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir