Kağıthane Belediyesi’nde Hizmet İçi Eğitim Dönemi Başladı

Kağıthane Belediyesi’nde vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmesi için personeller adına eğitim programları düzenlendi.

Kağıthane Belediyesi’nde yeni istihdam edilen aday zabıta memurları için ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi verildi. Devlet Memurları Kanununun 55 inci maddesi ve Aday Memurların Yetiştirilmelerine İlişkin Genel Yönetmelik kapsamında, İSG Uzmanı Erkan Aydemir tarafından Belediye Meclis Salonu’nda; iş sağlığı ve güvenliğinin amacı, kapsamı, risk değerlendirmesi, meslek hayatlarında karşılaşabilecekleri iş kazaları ve önleyici tedbirler konularında detaylı bilgiler verildi.

Bir diğer eğitim programı da ihale işlemlerinde görevli personeller için yapıldı. Personellere son güncel yönetmelikler dahilinde 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu eğitimi İnşaat Mühendisi Muammer Savaş tarafından verildi. Eğitimin içeriğini; ilgili kanun çerçevesinde uyulması gereken kurallar, yapılması gereken işlemler ve ihalelerin sonuçlandırılması konularında neler yapılması gerektiği oluşturdu. Eğitimin sonunda katılanlar bireysel olarak mevzuat çerçevesinde tüm ihale sürecinde eksiksiz ve doğru olarak ihale süreci geçirebilme konusunda bilgi sahibi oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir