GÖKSU’DAN ESENLERLİ OLMAYAN GENCE: “ESENLERLİ OLMASAN DA BİZE OY VEREBİLİRSİN”

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun bir dönercide gençlerle yaptığı seçim diyaloğu hem gençleri, hem de sosyal medya kullanıcılarını güldürdü. Göksu, Esenler’de ikâmet etmeyip kendisine oy vermek isteyenler için formülü verdi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçedeki vatandaşlarla her gün bir araya geliyor, onları dinliyor, sorularını cevaplıyor, önerilerini alıyor. Esenler için yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları yeni projelerden de bahsediyor. Göksu, seçim konusunda da sokağın nabzını tutuyor.

Başkan Göksu’nun Mimar Sinan Mahallesi İstanbul Caddesi’ndeki ziyareti sırasında yaşadığı bir diyalog sosyal medyada da gündem oldu. Göksu, girdiği bir dönercide yemek yiyen iki gencin masasına oturdu. Gençlerle sohbet ederken konu seçimlere geldi. Gençlerden biri, “Ben Bağcılar’da oturuyorum ama Esenler için nasıl oy kullanabilirim?’ diye sorunca Göksu, verdiği cevapla hem gençlerin hem de sosyal medya kullanıcılarının yüzünü güldürdü. Sosyal medya hesaplarından bu keyifli anları paylaşan Başkan Göksu’nun gönderisi binlerce beğeni aldı.

Haberin videosu:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir