GÖKSU GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun katılımıyla Esenler’de gerçekleştirilen ‘Gençlik İftarı’, bin Esenlerli genci bir araya getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Gençlik İftarı’nda bin gençle iftar yaptı. Esenler Milli Eğitim Öğrenci Meclisi’nin iftar programına Bakan Bak’ın yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül,  Esenler Belediye Başkanı M.  Tevfik Göksu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Feyzullah Sert katıldı.

Bin gencin birlik ve beraberlik içinde oruç açmanın mutluluğunu yaşadığı programda yapılan selamlama konuşmalarında Bakan Bak, tüm yurtta spor altyapısının güçlendirilmesi ve gençlerin sağlıklı bir yaşam için spor yapmalarının teşvik edilmesinin önemine değindi. İstanbul Valisi Davut Gül, gençlerin toplumun geleceği olduğunu ve yeteneklerinin keşfedilmesi ve desteklenmesi gerektiğini ifade ederken Başkan M. Tevfik Göksu, gençlerin donanımlı yetişmesinde eğitim ve sporun önemine dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir