ESENLERLİ GENÇLERE YAZILIM EĞİTİMİ

Esenler Belediyesi tarafından yazılım sektöründe donanımlı bireyler yetiştirmek amacıyla hayata geçirilen ‘Uygulamalı Temel Python Eğitimi’ ve ‘Siber Güvenlik Eğitimi’ dersleri tüm hızıyla devam ediyor. Eğitimleri başarıyla tamamlayanlar, yazılım sektöründe istihdam edilecek.

Esenler Belediyesi, geleceğin sektörlerinden biri olan yazılım sektörüne yönelik istihdam odaklı projeler geliştirmeyi sürdürüyor. Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve İstanbul Eğitim Akademi ortaklığında düzenlenen ‘Uygulamalı Temel Python Eğitimi’ ve ‘Siber Güvenlik Eğitimi’ dersleri, bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen gençleri yetiştirmeye devam ediyor.

SEKTÖRDE İSTİHDAM

Yazılım sektöründe kendini geliştirmek ve bu alanlarda beceri kazanmak isteyen 30 genci buluşturan iki yönlü eğitim 8 hafta sürecek. Yazılım sektörüne adım atmak isteyen yeni yetenekler, hafta sonlarında verilen eğitimlerde teorik derslerin yanı sıra pratik yaparak tecrübe kazanacak. Programı başarıyla tamamlayan gençler, istihdam edilmek üzere sektörün büyük firmalarıyla bir araya getirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir