ESENLER’DEN ‘HUZURA YOLCULUK’

Esenlerliler, “Huzura Yolculuk” programlarıyla bu yıl da, İstanbul’un manevi mekânlarını ziyaret ederek bol bol dua ediyor.

Esenler Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Esenlerlileri İstanbul’da bulunan manevi mekânlara ziyarete götürüyor. ”Her manevi ziyaret, içsel bir yolculuk ve yen bir diriliştir” sloganıyla düzenlenen geziler kapsamında vatandaşlar, Ramazan ayının atmosferine uygun mekânları, camileri ve manevi önderlerin kabirlerini ziyaret ediyorlar.

EYÜP SULTAN’DAN HAZRETİ YUŞA’YA…

Eyüp Sultan Camii, Fatih Camii, Merkez Efendi Camii ve Hazreti Yûşa Türbesi gibi İstanbul’un manevi mekânlarını ziyaret eden Esenlerli vatandaşlar, Ramazan’ın uhrevi havasını bol bol dua ederek yaşadılar.

RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Esenler’de ikamet eden vatandaşlar “Huzura Yolculuk” gezileriyle İstanbul’un manevi mekânlarını ziyaret edebiliyor. Geziler, ramazan ayı boyunca Pazar günü hariç her gün sabah saat 10.00’da Dörtyol Meydanı’ndan hareketle başlıyor. Geziye katılmak isteyenler Esenler Belediyesi web sayfasından yer alan “Manevi Turlar” kısmında online işlemlerden kayıt yapabilirler, detaylı bilgi için 0212 562 17 40 numaralı telefonu arayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir