ESENLER’DE BÜYÜK SPOR BULUŞMASI

Esenler’de yetişen geleceğin sporcuları, aileleri ile birlikte Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile buluştu. Göksu, Esenler’den olimpiyat şampiyonları çıkaracaklarına inandıklarını söyledi.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde spor eğitimi alan genç yetenekler ve aileleri, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile 300 kişilik ‘Sporcu – Veli Buluşmaları’ gerçekleştirdi.

Spor adına yapılan buluşmada Başkan Göksu, “Esenler sadece huzur ve umut şehri değil, aynı zamanda sporun ve sporcunun da başkenti” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Esenler her yıl Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında mücadele eden yüzlerce sporcu yetiştiriyor. Geçen yıl faaliyete geçirdiğimiz Esenler Belediyesi Spor Kulübü ile ilçemizde yetişen genç sporculara lisans vererek profesyonel hayata kazandırıyor ve şampiyonluğa giden yolda onlara her türlü desteği sağlıyoruz. İnşallah, önümüzdeki yıllarda olimpiyat şampiyonluğuna kadar uzanan sporcular yetiştireceğiz.”

Sportif çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirten Göksu, aynı zamanda genç sporcuların sorularını cevapladı, sporcuların ve ailelerinin taleplerini dinledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir