ESENLER ÖYKÜ GÜNLERİ’NDE İSTANBUL ŞARKILARI SÖYLENDİ

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Esenler Öykü Günleri, “İstanbul Şarkıları”na ev sahipliği yaptı. Sanatçı Selin Yücesoy Esenlerlilere keyifli anlar yaşattı.

Esenler Belediyesi, “İstanbul Öyküleri” temasıyla bu yıl 4. kez “Esenler Öykü Günleri”ne ev sahipliği yaptı. 3 gün boyunca devam eden organizasyon, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde meraklılarıyla buluştu. 4. Esenler Öykü Günleri’nde onur ödülü ise usta edebiyatçı- yazar Selim İleri’nin oldu. Selim İleri’nin edebi kişiliği ve eserlerinin ele alındığı 4. Esenler Öykü Günleri’nde “Filistin Öyküleri” temalı özel bir oturum da gerçekleşti. 6 oturumda edebiyatın usta kalemlerini ağırlayan organizasyon, “Sevmek Zamanı” filmi gösterimi ile “Senin Annen Bir Melekti Yavrum” adlı tiyatro oyununu izleyiciyle buluşturdu. 4. Esenler Öykü Günleri, sanatçı Selin Yücesoy’un seslendirdiği “İstanbul Şarkıları”yla sona erdi.

KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

Esenlerlilerin keyif dolu anlar yaşatan sanatçı Yücesoy, Kahve Yemenden Gelir, Kalamış, İstanbul’dan Üsküdar’a Yol Gider, İstanbul’da Boğaziçi’nde, Sana Dün Bir Tepeden Baktım Aziz İstanbul, Dil Seni Sevmeyeni Sevmede Lezzet Mi Olur?, Üsküdar’a Gider İken” gibi şarkıları seslendirdi. Dinleyiciler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir