ESENLER KARA KIŞA HAZIR!

Esenler Belediyesi İstanbul’da beklenen yoğun kar yağışı için tüm tedbirleri alarak, tek bir vatandaşın bile kardan olumsuz etkilenmemesi için hazırlıklarını yaptı. 100 araç, 680 personel ve 5 bin ton tuz hazırda bekletiliyor.

Esenler Belediyesi, İstanbul’da beklenen kar yağışıyla ilgili tedbirlerini aldı. Kar yağışının kendini göstermeye başlamasından hemen önce belediye ekipleri hazırlıklarını tamamladı. İstanbul’un merkezinde bir ilçe olan Esenler’de yaşanacak en ufak aksaklığın otoyolları ve bağlantı noktalarını, dolayısıyla İstanbul trafiğini de olumsuz etkileyebilecek olması sebebiyle ilk önlemler trafik düşünülerek alındı.

Esenler’deki ana yol ve arterlerin yanı sıra tüm mahalleler, sokak ve caddeler için de hazırlıklar yapıldı. İçerisinde kar küreme araçları, iş makinesi, ambulansın da yer aldığı 100 araç ve 680 personel ile Esenler kar yağışına şimdiden hazırlıklı. Yollarda ve sokaklarda oluşabilecek buzlanma riskine karşı da 5 bin ton tuz hazırda bekletiliyor.

BİR KİŞİ BİLE KARDAN ETKİLENMESİN DİYE TEDBİRLİYİZ

Esenler’de hiç kimsenin kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için her türlü tedbiri aldıklarını ve ekiplerin dönüşümlü olarak 7/24 çalışacağını belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Esenler Belediyesi olarak araç, ekipman ve tuz stoku açısından bir sorunumuz yok. Tüm personelimizi koordine ettik. Bu sabahtan beri hem personelimiz hem de araçlarımız görev yerlerindeler. Kar küreme araçlarımız, iş makinemiz, ambulans ve diğer araçlarımızla her an her türlü olumsuzluğa karşı tedbirliyiz. Esenler’de ve İstanbul’da üzerimize düşen ne varsa yerine getirerek, hiçbir kardeşimizin karda zorlukla karşı karşıya kalmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

esenler 2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir