DR. HASAN TAŞÇI, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bilinç Atölyesi’nde Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı, ‘Şehir ve Toplum Bilinci’ başlığı altında gençlerle bir araya geldi.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Bilinç Atölyesi’nde ikinci dönem başladı. Bu ay öğrenciler, ‘Şehir ve Toplum Bilinci’ başlığı altında Sadettin Ökten’in kaleme aldığı ‘İçimde AVM Var’ kitabını okudu. 300 lise öğrencisi okudukları kitabın tahlilini, ‘Bilinç Atölyesi’nde Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı ile birlikte yaptı.

Şehir ve Toplum Bilinci’ başlığı kapsamında‘Şehirler insanlar için ne anlam ifade ediyor?’, ‘İdeal toplum ve şehircilik nasıl olmalı?’, ‘Kültürden taviz vermeden modern şehircilik anlayışı nasıl hayata geçirilebilir? ve ‘Popüler mekânların ve akımların topluma etkileri neler?’ soruları etrafında gerçekleşen kitap tahlili,50 dakika sürdü.

Esenlerli öğrencilerin temel bilinç inşasına katkı sağlamak amacıyla başlatılan projenin ilk döneminde 300 lise öğrencisi Erol Erdoğan, Süleyman Ragıp Yazıcılar, Dr. Mustafa Merter,  Prof. Dr. Nevzat Tarhan ünlü isimler ile bir araya gelmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir