Davetiye

Davetiyelerin en çok kullanıldığı yerler organizasyonlardır. Etkinliklerde ajanda ve tema gibi davetiye seçimleri de çok önemli. Etkinliklerin habercisi, misafirlerin çağrısı davetiyedir. Davetiyenizi hazırladıktan sonra misafirlerinizile paylaştıktan sonra artık geriye sadece oturup, dönüşleri beklemeniz kalır. Tabi ki bu Davetino davetiyelerinde geçerli 😊

2022 yılında basılı davetiyeler yerini online davetiyeye yani Davetino davetiyesine bıraktı. Yeni sezon trend davetiyeleri yani popular davetiye temalarında hem vintage davetiye hem de sade davetiye ön planda.

Davetiye Hazırlarken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Davetino ile davetiye seçimini üye olup, taslak oluşturarak yapabilirsiniz. Font, renk ve ikon (sonsuzluk işareti vs.) yani tasarım öğelerinin zevklerinize hitap etmesi çok önemlidir. Bu nedenle en beğendiğiniz davetiye tasarımımızı seçip, fotoğrafınızı ekleyerek kişiselleştirebilirsiniz. Üstelik web sitesi şeklinde bir hizmet sunduğumuz için matbaa ve kargoya ihtiyacınız kalmaz. Üstelik basılı davetiyede fiyatı en çok etkileyen misafir sayısı Davetino’da yok! Aksine, bazı davetler kalabalık güzeldir!

Her Temaya Özel Davetiyeler

Etkinliğinizin temasına uygun davetiye seçmek çok kolay. Deniz konsepti bir düğün mü planlıyorsunuz? Yoksa bir kır düğünü ya da şehir içinde bir otel düğünü? Tüm etkinliklere uygun davetiyeler Davetino’da! Davetiye modelleri, bu özel günün temasına göre olmalıdır. Tasarımlarımızdan en sevdiğiniz davetiyeyi seçip kendinize özel hale getirebilirsiniz. Hepsi kolay ve çok hızlı!

Davetiye Çeşitleri ve Davetiye Modelleri

İstediğiniz her etkinlik için davetiye modelimiz mevcut. Yeni trend davetiye tasarımlarımızı en çok düğünlerde kullanıyorlar; ancak düğün dışında en çok davetiye kullanılan alanlar ise şunlardır;

  • Nikah davetiyesi ve nişan davetiyesi
  • Sünnet düğünü davetiyesi (sünnet davetiyesi)
  • Doğum günü partisi
  • Bekarlığa veda davetiyesi
  • Kına davetiyesi
  • Baby shower davetiyesi (hoşgeldin bebek davetiyesi)
  • Parti davetiyesi
  • Lansman partisi davetiyesi
  • Kurumsal etkinlik davetiyesi
  • Online etkinlik davetiyesi

Davetiyelerile Özel Gününüzde Sevdikleriniz Yanınızda

Davetiye fiyatları basılı davetiye için malzeme kalitesine, baskı miktarına, kağıt boyutuna ve kullanılan renklere göre değişirdi. Ancak artık hepsi dijital ve ne kargo ücreti ne de davetiye sayısı davetiye ücretini değiştirmiyor!

Düğün davetiyesi sevdiklerinizin düğün temasını ve düğün konseptini göreceği ilk an, bir nevi düğününüz ile tanışma anı! Düğün davetiyesi içeriğinde genellikle gelin ismi, damat ismi, güzel bir fotoğraf ve özlü sözler bulunur. Bazı davetiyelerde sonsuzluk işareti ve çiçekler gibi tamamlayıcı süsler de vardır. Bu mutlu gününüze özel bir davetiye ile konuklarınızı çağırabilmek için Davetino.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Popüler Davetiye Örnekleri

Yeni sezon davetiye modellerinden en çok tercih edilen, en moda davetiyeler geçmişin modasını tekrar canlandıran vintage davetiye yani retro davetiye modelleri. Bunlara ek olarak hiç eskimeyen ve hem modaolan modern davetiye yani diğer adlarıyla sade davetiye ve minimalist davetiye modelleri de hala çok popüler.

Bazı kişiler çiçekli, renkli davetiyeler tercih ederken, bazıları ise sade ve ikonik davetiyeleri seçer. Önemli olan kişiliğinizi, düğün konseptinizi doğru anlatacak, size en güzel şekilde konuklarınıza tanıtacak davetiyeyi seçmek! Size yardımcı olmak için buradayız. Yepyeni nesil, en modern davetiye modelleri için Davetino! Hem davetiye hem de katılım durumu takip sistemi hizmeti veren Davetino ile konuklarınızı aramanıza ve tek tek ulaşmanıza gerek kalmaz. Bir davetiyeden çok daha fazlası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir