Nazife Özdemir, Mastöb Başkan Adaylığını resmen açıkladı

MALATYA Akçadağ Dernekler Federasyonu Başkanı Nazife Özdemir, MASTÖB (Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği) Başkan adaylığını resmen açıkladı.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanı Adil Gevrek ve yönetimi başkanlık koltuğu için Nazife ÖZDEMİR’i işaret etti. Akçadağ Dernekler Federasyonu Başkanı Nazife ÖZDEMİR resmen MASTÖB Başkan adayı oldu.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanı Adil GEVREK ve yönetimi başkanlık koltuğu için Nazife ÖZDEMİR’i işaret etti. MASTÖB Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanı Adil GEVREK yeni dönemde aday olmayacağını açıklayınca yönetim kurulu kararıyla Mastöb’ün Başkan adayı Akçadağlılar Federasyon Başkanı Nazife ÖZDEMİR oldu. Hafta sonu yapılacak olağan genel kurulda Mastöb Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığı yeni yönetimine kavuşacak.

MASTÖB Başkan adayı Nazife ÖZDEMİR, ” MASTÖB Genel Başkanımız Adil GEVREK’in aday olmamasından dolayı Yönetim Kurulu teveccühü ile kongre’de aday gösterildim. Başta bana teveccüh eden başkanımız Adil GEVREK ve yönetim kuruluna canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu görevin ağır sorumluluğunu bilincindeyim. Mastöb ailesi derin geçmişi olan bir ailedir. Kurucumuz rahmetli bakanımız Ahmet KARAASLAN ile daha sonradan görev almış başkanlarımızın bizlere bırakmış oldukları emaneti layıkıyla taşıyarak Malatyamıza geçmişte olduğu gibi büyük hizmetler etmeye devam edeceğiz. Her daim olduğu gibi Mastöb Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığı herkesin evidir, herkesin kapısıdır. ” diyerek birlik beraberlik mesajı verdi. ÖZDEMİR, 26.12.2021 Pazar günü yapılacak kongreye de herkesi davet etti.

NAZİFE ÖZDEMİR KİMDİR?

MALATYA Akçadağ’lı olup  ilk, orta ve lise eğitimini Akçadağ’da tamamladı. Aydın Üniversitesi yerel yönetimler ve Kamu yönetimi mezunu olup, siyaset bilimi ve kamu yönetimi organizasyonu üzerine yüksek lisansını tamamladı. Kurucusu olduğu Altın Kayısı Dernek Başkanlığı ile başlayan sivil toplum çalışmalarında daha sonrada kadın sivil toplum kuruluşlarında, hemşeri derneklerinde uzun yıllar görev yaptı. MASTÖB sivil toplum örgütleri Birliğinde Başkan Adil GEVREK yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapmakta. Akçadağlılar Derneği ve Akçadağlılar Dernekler Federasyonu kurucu başkanı olup  Yeni Malatyaspor Kulübü’nde yönetim kurulu üyesidir.

1

Etiketler:adil gevrekmastöbnazife özdemir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir