YAŞAM TV 1 EKİM’DE TEKRAR SİZLERLE BULUŞUYOR!

Türkiye’nin yükselen kanalı, haber ve müziğin değişmez adresi YAŞAM TV, kaldığı yerden yayın hayatına devam ediyor.

Gazeteci ve televizyoncu Ferhat CANBEY önderliğinde kurulan YAŞAM TV, 1 Ekim Cuma günü İstanbul Seyrantepe’de ki yenilenen stüdyosunda canlı yayınlarıyla aynı frekansta tekrar sizlerle buluşuyor…

İstanbul Seyrantepe’de bulunan yeni stüdyosunda ki  altyapı güncellemesi sebebiyle yayınlarına bir süre ara veren YAŞAM TV, tekrar sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. 1 Ekim Cuma gününden itibaren aynı frekansta, yepyeni programları ve yenilenen yüzüyle sizlerin huzurunda olacak. Canlı yayınlarıyla ve birbirinden değerli konuklarıyla kaldığı yerden İstanbul Seyrantepe’de ki yeni stüdyosunda izleyicisiyle buluşacak olan YAŞAM TV, tekrar sizlerle olmanın heyecanını yaşıyor.

HAYATIN TÜM RENKLERİ YAŞAM TV’DE!

2014 yılında yayın hayatına başlayan YAŞAM TV, kısa sürede içerisinde kazandığı izleyici kitlesini istikrarlı bir biçimde arttırarak, bilinirliği en yüksek televizyon kanallarında biri haline geldi. Yurt içinde ve yurt dışında birçok izleyici kitlesi bulunan YAŞAM TV, kaldığı yerden devam etmenin mutluluğunu yaşıyor.

YAŞAM TV güçlü kadrosu ile kaldığı yerden yayın hayatına devam ediyor. Son dönemlerde televizyon yayınlarının gelişmesi ile birlikte sektöre yeni soluk getiren YAŞAM TV, İstanbul Seyrantepe’de bulanan stüdyosunda yapacağı yayınlar ile geniş kitlelere ulaşmaya devam edecek.

yaşam tv frekans

YAŞAM TV FREKANS BİLGİLERİFrekans : 12034Polarizasyon : V-DikeyKapsam : BatıSembol Oranı : 27500FEC : 5/6

www.yasamtv.com.tr

www.yasamhaber.com.tr

www.bolgegazetesi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir