Türkiye’de E-Spor Alanında Atılan Büyük Bir Adım: Kadın E-Spor Takımı Kuruldu

Farkındalık yaratmak ve tüm dünyaya açılmak amacıyla kurulan bir kadın e-spor takımı. E-Spor Kadın Takımı kuruldu ve geliştirilmek üzere adımlar atıldı. Yazının devamı için aşağıya göz atabilirsiniz.

Türkiye’de E-Spor alanında bir kadın e-spor takımı kuruldu. E-Spor, ülkemizde ve tüm dünyada kendini kanıtlamış olan bir spor olarak günümüzde çok hızlı bir şekilde gelişen ve etkileşim gören, nadir spor dallarından bir tanesi olarak yerini almaktadır.

E-Spor takımının kurulması sebebiyle birçok yeni projeye de imza atılabileceği öngörüsüne ulaşılmıştır. Dijital dünyada karşımıza E-Spor kategorisinde çıkabilme olasılığı yüksek olan Kadın E-Spor takımı, dünyaca kadınların da e-spor dalında ustalaşabileceği yargısını farkındalık yaratmak amacıyla vermiştir.

Yeni nesil ve önü açık bir takım olarak kuruldu ve hala kurulmaya ve geliştirilmeye devam ediyor. Daha önce de anlattığımız gibi Epinline desteği ile kurulan E-Spor takımı, yakın zamanda büyük projeler ile dünyaya açılmayı planlamakta.

Ülkemizde Türkiye E-Spor Federasyonu aracılığıyla branşa katılan oyuncular, oyun oynayarak büyük miktarda gelir ve şöhret elde edebilmektedir. Ayrıca kariyerini yayıncılığa veya içerik üreticiliğine taşıyan bazı oyuncular da birçok sponsor, destekçi ve takipçi kazanmaktadır. Türkiye’de E-Spor alanında bir kadın e-spor takımı kurularak büyük bir adım atılmış oldu.

Kadın E-Spor Takımı kurulmasıyla birlikte E-Spor tarihi için büyük bir adım atılmış oldu. Epinlinedesteği ile kurulan E-Spor takımı, yakın zamanda büyük projeler ile dünyaya açılmayı planlamakta. Son derece deneyim, yetenek ve profesyonellik gerektiren E-Spor dalında oynamak için dünyaca turnuvalara katılan binlerce takım mevcut. Fiziksel olarak hiçbir gereksinimi olmayan E-Spor dalında ustalaşmak için saatlerinizi, hatta yıllarınızı bilgisayar başında geçirmeniz gerekebiliyor. Özellikle genç yaştaki erkek ve kadın bireyler bu alanı eğlenceli ve sosyal olduğu için sıklıkla tercih etmektedir.

Türkiye’nin En Büyük Epin Satış Şirketi Tarafından Kadın E-Spor Takımı Projesi Onaylandı

Türkiye’nin en büyük Epin satış şirketlerinden biri olan Epinline,kadın e-spor takımının kurulmasında büyük bir rol oynadı. Yeni nesil ve aktif olarak hizmet veren Epinline, günümüzde aktif olarak tüm dünyadaki oyunculara dijital ürünler sağlamakta. Bir çok alanda kullanabileceğiniz dijital ürün ve kodları bu linkten satın alabilmek mümkün. E-Spor dünyasına atılan büyük bir adım olmakla birlikte projenin desteklenmesinde desteği bulunan Epinline.com, takımın gelişmesi ve evrensel turnuvalara katılması için çalışmalara başladı.

Ülkemizde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük spor kulüplerimizin bu alana girmeleri sayesinde, bu spor dalı daha fazla tanınır ve merak edilir hale gelmiştir.

Gerçek anlamda zorluğu bulunan, aşılması gerekilen süreçler bulunan, E-Spor takımı kurmak zor bir iş olduğu bilinmektedir. Birlikte yönetilmesi gereken ve tüm ihtiyaçlarının sağlanması gereken bir alandır.

Özellikle son yıllarda yükselişe geçen ve yaş sınırı olmaksızın her oyun tutkununu bir araya getiren espor sektörü, ülkemizde de bir hayli revaçta. Özellikle genç yaştaki oyuncuların, ileriye dönük kariyer hedeflerinde bile yer alan bu alan, düzenlenen turnuvalar ve ilginin artmasıyla büyümeye de devam ediyor.

Kadın E-Spor Takımı Hakkında Yapılan Rapor

E-Spor günümüzde profesyonelleşme ile kafelerden çıkıp stadyumlara yerleşmiştir. Geleneksel sporlarla kıyasla e-spor’un kendine has bir kategori olabileceği sonucu ortaya çıkmaktadır. Profesyonel e-spor yapanlara bakıldığında ne kadar ağır ve disiplinli bir antrenman hayatına sahip oldukları göz önünde bulunmaktadır. Taraftarlarına bakıldığında ise geleneksel spor taraftarlarına nazaran daha sosyal ve eğlenceli bir kitle bulunmaktadır. Kendine has bir ekosistem ve eğlence anlayışıyla da espor kendine özgün bir alan olarak karşımıza çıkmıştır.

E-Spor Nedir?

Günümüzde en çok duyduğumuz kelimelerin başında espor yer alıyor. Dünya genelinde yavaş yavaş popülerlik kazanarak şu an zirvelere oynayan sektör, ülkemizde de son yıllarda adını duyurmaya başlamıştır. Uzun ismiyle elektronik sporlar, kısa ismiyle ise espor, 2000’li yılların başları itibariyle piyasada faaliyet göstermiştir. Ödüllü turnuvaların oyuncular tarafından talebinin artmasıyla kurulan takımlar, organizasyon ve etkinliklerle beraber profesyonelliğe geçmenin temellerini atmıştır.

E-Spor, ülkemizde ve tüm dünyada kendini kanıtlamış olan bir spor olarak günümüzde çok hızlı bir şekilde gelişen ve etkileşim gören, nadir spor dallarından bir tanesi olarak yerini almaktadır.

Kadın E-Spor Takımının Başarı Hikayesi

Kadın E-Spor takımı yazımızın başında da bahsettiğimiz üzere Epinlinedesteği ile kuruldu. Böyle bir fikrin ortaya konulmasındaki asıl amaç gerçek bir başarıya ulaşmaktı. Kadın bireylerin de oyun oynayarak bir kariyer oluşturması için gereken tüm desteği vermekteler.

2021 yılında gerçek başarıya ulaşmak için ilk adımların atıldığını bilmekteyiz. Gelecek yıllarda da yepyeni proje ve hamleler ile Kadın E-Spor takımı kendini daha da gösterecek, ulusal turnuvalara katılım gösterecek.

Aslında neredeyse tüm takım sporlarında takım olarak başarıya ulaşmak için çok çalışmak ve belli bir deneyim kazanıp o deneyimi karşılaşmalarda kullanmak gerekmekte. Kadın E-Spor takımı ise Türkiye E-Spor Federasyonu kapsamında bir farkındalık yaratmak amacıyla anlık olarak E-Spor takımı olarak kurulmuş ve sizlerin karşısına çıkmıştır. Bunun farkına varan girişimciler espor dalına daha fazla yatırım yapmakta olup, yeni ve hala gelişen bu sektörün gelişmesine ve kazanç sağlamasına ortaklıkta bulunmuşlardır. Gerek yatırımcısıyla gerek izleyicisiyle gerek oyuncusuyla bu spor tam olarak bir profesyonel ve dijitalleştirilmiş spor dalı olarak görülmektedir. Hiçbir gereksinimi bulunmamakla birlikte bu sporu uygulayan herkesin olumlu yönde yorumları olduğunu belirtmek isteriz.

Kadın E-Spor takımının kurulmasının arkasında büyük bir şirket bulunduğu için güzel yerlere geleceğine inanmaktayız. Ayrıca Türkiye’nin en büyük Dijital ürün satış şirketlerinden biri olan Epinline.com’dan yeni açıklamalar beklenmekte. Köklü ve yeni nesil bir şirketi arkasına alan Kadın E-Spor takımı, daha önce de bahsettiğimiz üzere farkındalık yaratmak ve dünyaya yeteneklerini sergilemek amacıyla aramıza katıldılar. Türkiye E-Spor Federasyonu(TESFED) onaylı bu takım yakın zamanda çeşitli projelere imzalarını atacaklar.

Oyun dünyasının giderek gelişmesi ve büyümesi, çevrimiçi oyunlarla tüm dünyayı birbirine bağlayıp rekabet sürüklemesiyle doğan bir alan espor. Temel olarak bilgisayar başında oyun oynamak gibi görünse de (kesinlikle öyle değil!) yapılan milyonlarca dolarlık yatırımlar, kesinlikle hakkını vermektedir.

Neredeyse tüm E-Sporcu oyuncular online oyunlarda veya dijital ürünlerde kullanılabilecek bazı Epin kodları tedarik etmektedirler. Yeni nesil ve aktif olarak hizmet veren Epinline, günümüzde aktif olarak tüm dünyadaki oyunculara dijital ürünler sağlamakta. Bir çok alanda kullanabileceğiniz dijital ürün ve kodları bu linkten satın alabilmek mümkün.

Yapılan açıklamalara göre en son bilgiler elimize ulaşmıştır. Sizlere bu yazımızda Kadın E-Spor Federasyonu’nun kurulmasını gündem konusu olarak aktardık.

Daha güncel ve detaylı bilgilere erişmek için takımın sponsoru ve proje sahibi olan epinline.comşirketinin web sitesine giriş yapabilir ve detaylı bilgilere anlık olarak hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir