“Oyunculuk eğitimin için kağıt topladım”

“Her şey tecrübe oldu”

“Aşkı delice yaşamak isterim”

Son dönemin parlayan yıldız oyuncularından Korcan Kol, BeMan dergisinin Şubat sayısına samimi açıklamalarda bulundu.

Avrupa’lı görünümü, etkileyici bakışları ve oyunculuk yeteneği ile geleceğin yıldızları arasında yerini almaya aday olan ‘Kuzey Yıldızı, İlk Aşk’ dizisinin başarılı oyuncusu Korcan Kol, BeMan’e konuştu.

“Oyunculuk eğitimin için kağıt topladım”

Röportaja kendisini tanıtarak başlayan Korcan Kol, “aslen Elazığ doğumluyum, çeşitli otellerde aşçı olarak çalıştım. 13 yaşımdan bu yana sürekli oyunculuk için çalıştım ve çabaladım. Aşçılık yaparken akşam saat 20:00 da mesaim bitiyordu ve akşam oyunculuk eğitimim saat 20:30 da başlıyordu. Oyuncu olmak o kadar çok istiyordum ki bazen kazandığım para kurs için yeterli olmuyordu. Kurslara param yetmesi için şapkamı takıp sokakta kâğıt topladım, gece kulüplerinde garsonluk yaptım. Tek amacım oyunculuk mesleğine giden bu yolda kendi emeğimle yolumu aydınlatmaktı, bu yüzden çalışmak ayıp değil” dedi. 

“Her şey tecrübe oldu”

Çabalarının karşılığını ufakta olsa aldığını düşünen Korcan Kol, “Her gün yeni bir rüya ile uyandım, setlere davet edildiğimde koşa koşa gittim. Ancak gittiğimde sadece figüran olarak davet edildiğimi öğrendim, hiçbir engel beni vazgeçirmedi. Yaşadığım her şey tecrübe oldu. Bunları yaşamasaydım, bu deneyimleri kazanamazdım” dedi. 

“Aşkı delice yaşamak isterim”

Oyuncuların sıklıkla kullandığı sosyal medya değerlendirmesi yapan Kol, “Sosyal medyayı çok kullanan ve kullanmayı seven bir kişiliğim yok, genelde haber ve dizi film sektöründeki gelişmelerden haberdar olmak için kullanıyorum. Tabi beni seven insanlarla da iletişimde kalabilmek için sosyal medyaya vakit ayırıyorum. Aşka inanmak değil, sadece delice yaşamak isterim” dedi.

Selim Akar Marka Ofisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir