Mide Botoksu Sonrası Tekrar Kilo Alımına Dikkat!

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Çetin Altunal konu hakkında bilgiler verdi. 

Bimodal Mide Botoksu; anestezi ekibinin desteğiyle 15 dakikada siz uyurken endoskopik olarak uygulanan ve sizin aynı gün normal hayatınıza döndüğünüz bir yöntemdir. Hastane yatışı, dikiş ve pansuman gerektirmez. Beslenme koçu takibinde sağlıklı ve kolay bir şekilde kilo vermeniz amaçlanmaktadır. 

Kilo vermenin önündeki kontrol edilemeyen engeller doymamak ve iştahı kontrol edememektir. Burada amaç; daha çabuk doymanızı sağlamak ve kontrol edemediğiniz iştahınızı azaltmaktır.  

Ameliyatsız zayıflama programında amacımız sizleri bir türlü veremediğiniz kilolardan kurtarırken, ameliyatın oluşturacağı risklerden korumak ve hastane yatış süreçlerini önlemektir. 

Ameliyatsız zayıflama programında bir ekip çalışması ve sizin istekliliğiniz, başarı için olmazsa olmaz koşullardır. Bilmekteyiz ki günümüzde; cerrahi yöntemlerde dahil olmak üzere hiçbir yöntem kilo verme konusunda sizin uyumunuz olmadığı taktirde sonuç vermeyecektir. Eğer bu sefer hazırım ve profesyonel destek alırsam bu süreci atlatabilirim düşüncesine sahipseniz işlem sizin için uygun olacaktır. 

Kimler İçin Uygundur? 

*18-55 yaş arası 

*Vücut Kitle Endeksi 25 üzerinde olanlar 

*Açlık ve karbonhidrat krizlerini yönetemeyenler 

*Diyet yaparken iştahları nedeniyle zorlananlar 

İşlem sonrası sizlere sağlıklı beslenme programı verilir ve ücretsiz olarak 6 ay boyunca beslenme ve kilo takibi yapılır.  

Kilo verme yöntemi ne olursa olsun, olmazsa olmaz kısım; doğru beslenmeyi ve doğru hareketliliği öğrenip sürdürmektir. 

Yapılan işlem sonrası beslenme koçu desteği ile hayatınıza doğru beslenme ve doğru hareketlilik kavramlarını katmaktır. Bu kavramları sürdürdüğünüz taktirde verilen kiloları geri almanız beklenen bir durum değildir. Siz sağlıklı beslenme ve hareketlilik ilkelerini bırakır, eski alışkanlıklarınıza geri dönerseniz tüp mide dahil hiçbir yöntem sizde kalıcı kilo verimi sağlamayacaktır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir