MEVLÜT ÖZTEKİN ESNAFLA BULUŞTU

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, çalışmaları yerinde incelemek için gittiği Talatpaşa Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in ilçeye kazandırmayı vaadettiği 53 projeden 32.’si ‘Yayalaştırılmış Alışveriş Caddeleri’ Talatpaşa Mahallesi’nde hayata geçiyor. Yaklaşık 2 ay süren çalışmalar sonucunda cadde trafiğe kapatılarak kaldırımlar genişletildi. Yürüyüş yolu konseptinde tasarlanan kaldırımlar 2 bin m2 granit parke taşıyla kaplandı. Cadde estetik bir görünüm kazanırken, dikilen 40 adet ağaç da doğallık ve canlılık kattı.

Aslangazi Yayalaştırılmış Alışveriş Caddesi, vatandaşların akşam vakitlerinde de zaman geçirebilmesi için dekoratif aydınlatmalarla donatıldı. Özellikle mağazaların yağmur sularından etkilenmemesi için de caddeye 200 metre yağmur suyu kanalı yapıldı.Caddede daha hızlı internet için fiber optik kablolar çekildi.

Başkan Öztekin alandaki son çalışmaları yerinde incelerken bölge esnafının dükkanlarına misafir oldu. Talep ve önerileri değerlendiren Başkan Öztekin’i, esnaf güleryüzle karşıladı. Esnaflar ziyarette caddenin yeni halinden duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Cadde yakın zamanda resmi bir açılışla Kağıthane’ye kazandırılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir