İzzet Altınmeşe oğluna veda etti

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe, İstanbul’da düzenlenen cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı İzzet Altınmeşe’nin oğlu oyuncu Ali Murat Altunmeşe’nin cenazesi, Eyüpsultan Göktürk Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Mersin’den İstanbul’a getirilen 42 yaşındaki Ali Murat Altınmeşe Göktürk Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Sanatçı İzzet Altınmeşe, anne Müzeyyen Altınmeşe ve kardeşi Fırat Altınmeşe taziyeleri kabul etti. Törene sanat camiasından çok sayıda isim ve sevenleri katıldı. İkindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından, Altınmeşe’nin naaşı, Göktürk Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilmek üzere götürüldü.

ALTINMEŞE: GERÇEKTEN ŞU AN SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM

Ali Murat Altunmeşe’nin babası İzzet Altınmeşe “Çok kullanırız ya sözün bittiği yerdeyim diye, gerçekten şu an öyleyim. Ne söyleyebilirim ki? Yazılan yazı bozulmaz. Kendi isteğimizle bu dünyaya gelmedik. Kendi isteğimizle gidemiyoruz. Geldik bir gün gidecektik. Sıra kimde hiç bilmiyoruz. Bilmece burada, hep hazır olmalıyız. Öbür dünyaya da hazır olalım. Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz. Beni sevenlerin, uzaktan yakından lütuf edip gelenlerin ayaklarına sağlık diyorum. Telefon ile arayan büyüklerime saygılarımı sunup ellerinden öpüyorum, küçüklerin yanaklarından öpüyorum. En son bu olaydan 1 gün önce görüştük” dedi.

SELAHATTİN ALPAY: ELİMDE BÜYÜDÜ EVLADIM GİBİYDİ

Müzisyen Selahattin Alpay, “Çok değerli Ağabeyim İzzet Altınmeşe’nin büyük oğlu Murat’ı kaybettik. Acısı hepimizin acısı. Elimde büyüdü, evladım gibi severdim. Her şeyden önce bir beyefendiydi. Ailesine sabırlar diliyorum, dostlarına ve sanat dünyasına da sabırlar diliyorum” diye konuştu.

ALİ MURAT ALTUNMEŞE KİMDİR?

ABD North Brunswick Township Highschool, Sandford Meisner Workshop, ABD Middlesex Community College (Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü) Ön lisans ve Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan Ali Murat Altunmeşe, 2010 – 2013 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda ‘Karanlık İşler’, ‘Açıl Kafam Açıl’ ve ‘At’ adlı oyunlarda sözleşmeli olarak oynamıştı.

Ali Murat Altunmeşe, ayrıca “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” ve “Ali Baba ve 7 Cüceler” gibi dizi ve filmlerde rol almıştı.

Mersin’de bir program için bulunan Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe’nin oğlu oyuncu Ali Murat Altunmeşe (42), kaldığı apartmanın 11. katının balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti.

1x
2x
4x
5x
6

Etiketler:Ali Murat Altunmeşefırat altınm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir