Hayalimdeki Yer

Türkiye Beyazay Derneği 1992 Tarihinde İstanbul’da 1995 Yılında İzmir’de şube açtı 2000 Yılında İzmir’de kendi hizmet binasına kavuştu derneğimiz yurt içi ve yurt dışı şubeleriyle uluslararası bir dernektir.

İzmir’in yeri. İzmir’de kendi hizmet binasını bin Bir çile ve zahmetle almıştır. Kermesler konserler ve birçok faaliyetlerle bina alınarak tamir ve bakımı yapılmıştır. binamız1985 Yılında yapılmış eski bir binadır. Yerimiz Basmane de. Bazı insanlar buranın daha iyi bir muhite taşınmasını istemektedirler.

Aybaşı çabuk gelir. Derneğimiz genel merkeze mülk olarak tapulanmıştır. Kira derdimiz yok eskide olsa hizmet verilebilecek şekildedir. Benim hayalimdeki yer. Sevgili büyüklerim araştırmalar sonucunda burada yer alabilmişlerdir biz burada kurslar eğitimler bir çok faaliyetler yaptık. Salgın döneminden sonrada faaliyetlerimize burada devam etmek istiyoruz. Gönlü zengin biri bize bir bina bağışladı da biz mi reddettik. Ben şöyle bir yer hayali kuruyorum içinde dikiş nakış ve atölye çalışmaları yapılabilmeli burası büro olarak tasarlandığı için çok geniş faaliyetler sergileyemezsiniz toplantı ve spor salonları kütüphane misafirhane çok amaçlı bir bina olsun isterdim. O bina kafeleriyle kültür merkezi halinde olmalıdır. Farklı engelliler ve ailelerinin vakit geçirebileceği hobilerini gerçekleştirdiği kültür merkezi olmasını isterdim.

Hayallerimiz büyük yerimiz iç alan 108 dış alanla128metrekaredir. Bizimhayallerimiz sığmıyor ama yıllardır bu bina bizim faaliyet alanımız. Bize farklı yere taşının diyenlere tavsiyem gelin üye olun yönetime dâhil olarak değişimi birlikte gerçekleştirelim dışarıdan değil içeriden müdahil olun İzmir engelsiz erişilebilir ve engelli dostu olsun sadece binaya odaklanmayın İzmir’den başlayan dönüşüm ülkemizi ve dünyayı sarıp sarmalasın.

Sadece eleştiren değil evinin önünü süpüren yaşadıkları olaylara müdahil olan sosyal sorumluluk duygusuyüksekdostlarımızı aramızda görmek isteriz binalar harabe olabilir sizin umutlarınız imar olsun gönülleriniz iyilik yapma duygusuyla dolu olsun her yer bize o zaman mekân olur zamanda genişler dünya iyilikler ve iyilerle dolsun diyorsanız sizleri aramızda görmek isteriz. Türkiye Beyazay Derneği İzmir şube Başkanı; Salih Arıkan, tel: 0506 514 96 93

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir