Derya’nın Tuttuğu Dallar Altın Oluyor

İMA Group Yönetim Kurulu Başkanı Derya Bağcı’nın, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisini elde tutabilmek için bu kez de yurt dışından gelen bir iş adamını 1 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.

İstanbul günlerce ilginç bir olayı yaşıyor. Duyanların ağızlarının bir karış açık kaldığı, küçük dillerini yutacak duruma geldiği bu olayda baş aktrist bir kadın. İlk etapta yaptıklarıyla ilgili dinleyenlere ‘Ne fedakar bir kadın’ dedirtse de kazın ayağının böyle olmadığı gün gibi açık ne yazık ki.

Derya Bağcı bir süre önce Lübnan asıllı bir mankenle ilişkiye giriyor. Bu ilişki de deli gibi seven ve sevgilisini elinde tutabilmek için piyasada hatırı sayılır dolandırıcılıklara imza atan Derya, O’nun çarptıklarını afiyetle yiyende kendisinden 14 yaş küçük manken sevgilisi oluyor.

Geçtiğimiz Mart ayında yine büyük bir icraata imza attığı iddia edildi Derya’nın. Yurtdışından gelen bir iş insanı ile ortak iş yapmak üzere bir masa etrafında bir araya geldiler İstanbul’da… Bu defa ki taktiği hayli ilginçti. Nereden bulduğu henüz belirlenemeyen altınlarla çıktı kurbanının karşısına Derya.

2x

Altınları gören ortak adayı çok sevindi. Dedi ki kendi kendine “Bu kadın güvenilir bir kadın. Baksana şu altınlara. Büyük bir servet ile çıktı karşıma”. Külçe altınları gösterirken iş insanına bunlardan kendisinde çok olduğunu ve altınları Gana’dan yurda getirdiği yalanını söyledi kaş ile göz arasında. İnandı kurban iş insanı, inanmaktan başka da çaresi de yoktu o anda. Karşısında ışıl ışıl parıldayan külçe külçe altınlar, ve o altınları elinde tutan masum yüzlü bir kadındı masanın diğer ucunda oturan.

3x

Derya’nın ortaklık yapacağı iş insanı önüne ağzına getirilen zokayı yutmuştu. Geriye dönüşü yoktu artık. Derya büyük oynuyordu artık. 200, 300 bin liralık çarpmalar yetmiyordu ne Derya’ya ne de sevgilisi Mustafa Yabaş’a. O artık bu alanda çıtayı yükseltmişti. Altınlarla gözlerini kör ettiği iş insanından alır almaz 1 milyon lirayı, soluğu aldı sevgilisinin yanında.

4x

Onlar ortalıktan kayboldukları günden beri işte böyle yaşıyorlar. Paralar bittiğinde ise yeni oyun, yeni tezgahlarla çıkıyorlar kurbanlarının karşısına. Ne gariptir ki, şu ana kadar bir çok insanın canı yandığı halde bir şey yapılamıyor Derya ve sevgili Mustafa’ya…

Bizim aklımıza çok şey geliyor da, acaba sizlerle aynı mı düşünüyoruz bu konuda?

Kaynak: http://www.tv100magazin.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir