ANGİKAD YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA HANDE ÖZTÜRK SEÇİLDİ

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği’nin 2021-2023 Dönemi için Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda Hande Öztürk, bir önceki Başkan Aysu Yavuz’dan bayrağı devraldı.

Ankara merkezli Girişimci İş Kadınları Derneği ANGİKAD, kurulduğu 2007 yılından bu yana ülkemizde kadın girişimcilerin önünü açmak, sorunlarını gidermek ve toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapmak için faaliyet yürütmektedir. Bünyesinde sanayi, ticaret, hukuk, eğitim, sağlık olmak üzere birçok sektörden üyeler barındıran ANGİKAD; kadın girişimciler için ulusal ve uluslararası bazda çeşitli projeler hayata geçirmektedir.

‘’Güçlü kadın Güçlü ANGİKAD için çalışacağız.’’

Uzun yıllardır Gemak A.Ş Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Hande Öztürk; 2018-2020 döneminde de ANGİKAD Başkan Yardımcılığı vazifesi yaptı. Ardından 1 Nisan 2021’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda tüm delegelerin desteğini alarak başkan seçilen Öztürk, 2021-2023Yönetim Dönem i hedeflerini şöyle anlattı:

‘’Bu yıl itibari ile ANGİKAD üyesi olarak dokuzuncu yılımı bitiriyorum. Bana layık görülen bu görevi yürütecek olmaktan sadece mutluluk değil aynı zamanda onur duyuyorum.

Ekibim ile bu desteğe layık olmak ve ANGİKAD’ı daha ileriye götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün inanılmaz vizyonuyla bizlere armağan ettiği Cumhuriyet devrimlerinin ışığında çalışacağız.

Çağın değerleri olan inovasyona, dijital dönüşüme ve katma değere güç veren projeler yapacağız. Kadının girişimcilik başta olmak üzere her platformda söz sahibi olması ve güçlenmesi için çalışacağız. Toplumsal cinsiyet eşitliği için mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz.

Kadına şiddetin önlenmesinin ve İstanbul Sözleşmesi’nin takipçisi olacağız. Ben ve beraberimdeki Vizyon Artı Ekibi, daha güçlü kadınlar ve daha güçlü ANGİKAD için üreteceğiz.’’

Toplantıda Yönetim Kurulu üyelerini de tanıtan Öztürk’ün ekibinde, Züleyha Özcan ve Nuray Demirer’in Başkan Yardımcılığı görevini; Gözde Diker’in Genel Sekreterlik, Şehime Akman’ın ise Saymanlık vazifesini icra edeceği açıklandı. Yine Zerrin Işık Tüfekçi, Fatma Başterzi, Ferdiye Erdoğan  ve Rukiye Göçer’in de Yönetim Kurulu üyeleri olarak aktif rol alacağı bildirildi.

Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı; teşekkür konuşmaları ve plaket takdiminin ardından, başarı dilekleri ile sonlandırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir