7/24 hızlı kurye ”Ansa Kurye”

Kaliteli, hızlı ve güvenilir kurye hizmeti ile ürünleriniz istediğiniz adresi ulaştırılması büyük önem taşımaktadır. Kurye işi dikkat isteyen hassan bir durumdur. Acil yetişmek istediğiniz bir kuryeniz olduğunda İstanbul ilçeleri arasında 1-2 saat içerinde ulaştırmak kolay değildir. Bugün bir kuryeyi İstanbul içerisinde bir noktadan diğer bir noktaya ulaştırmak istediğinizde firmalar genellikle kuryelerinizi beklemeye alır ve mesai bitiminde dağıtıma çıkararak ertesi gün istediğiniz noktaya ulaştırırlar. İstanbul içerisinde bir kuryeniz 24 saat geçtikten sonra teslim edilme durumu vardır. Ansa Kurye tüm bu süre kaybını minimize etmektedir. İstanbul içerinde bir kuryenizi motor kurye, arabalı kurye, express kurye ile sadece birkaç saat içerinde dilediğiniz adrese hızlıca teslim edebilmektedir. Böylece acil durumlarda zaman kaybetmeden kuryeniz hemen teslim edilerek büyük bir zaman tasarrufu sağlamış olur. Özellikle express kurye ile hiçbir zaman kaybı yaşanmadan 1-2 saat içerinde kuryeniz İstanbul içerisinde istediğiniz noktaya teslim edilmektedir.

Ansa kurye gece çalışma olanağı ile sizlere kuryecilikte 7/24 çalışma hizmeti sunmaktadır. Kuryeniz sadece gündüz değil gece çalışan ekibimizle birlikte gece teslimi de yapılmaktadır. Mesai saatleri içi ve dışı farketmeksizin kuryeniz anında hızlıca teslim edilmektedir. Profesyonel çalışan ekibimizle birlikte hafif kuryeleriniz motor kurye ile ağır kuryeleriniz ise arabalı kurye ile istediğin adrese hızlıca teslim edilmektedir.

Yurtiçi, Yurt dışı, şehirler arası taşımacılık hizmeti ile kuryeniz dilediğiniz yere hızlıca ulaştırılır. Güvenilir hızlı teslimat veren bir kurye hizmeti arıyorsanız sizi Ansa Kurye hizmetine davet ediyoruz.

Sizlerde Ansa Kurye’nin sunduğu bu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız hemen https://www.ansakurye.com/ internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir